top of page

ENVIRON

DISCOVERY BEHANDELING - EERSTE CONSULTATIE

Je eerste Environ gelaatsbehandeling. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëeren. Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

Deze behandeling duurt 75 minuten en kost 80 euro. 

ESSENTIAL BEHANDELING

De baanbrekende dual electro sonic technologie van Environ helpt de huid te geven wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven. De behandeling wordt aangepast naargelang je huidtype en huidconditie.

Deze behandeling duurt 120 minuten en kost 125 euro. 

 

ENVIRON COOL PEEL BEHANDELING

De unieke Cool Peel technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap. 

  • Deze behandeling wordt geadviseerd in een kuur van 3 à 6 beurten om een optimaal resultaat te bekomen.

Deze behandeling duurt 120 minuten en kost 125 euro. 

 

ENVIRON VIBRANT-C BEHANDELING (VOOR ZON)                

Een vitamine C behandeling, is een zomerse peeling ter voorbereiding van de UV waar onze huid mee te maken krijgt tijdens de zomerse temperaturen.

Deze behandeling kost 125 euro.

ENVIRON BRIGHT RECOVERY COOL PEEL (NA ZON)

De perfecte behandeling om de door de zon beschadigde, vale huid te verhelderen.

Deze behandeling kost 117 euro.

bottom of page