ENVIRON

DISCOVERY BEHANDELING

Je eerste Environ gelaatsbehandeling. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëeren. Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

Deze behandeling duurt 75 minuten en kost 77 euro. 

ESSENTIAL BEHANDELINGEN

De baanbrekende dual electro sonic technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionelere huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven. 

Deze behandelingen duren maximum 120 minuten, en naargelang de gebruikte producten kost dit tussen de 117 en 125 euro. 

 

ENVIRON COOL PEEL BEHANDELINGEN

De unieke Cool Peel technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap. 

Deze behandelingen duren 120 minuten, en kosten tussen de 115 en 120 euro.