top of page

MICRONEEDLING - DIEPTEPEELING

Door middel van een micro-pen wordt op een uiterst zachte, gecontroleerde en doelgerichte wijze de huid aangezet tot het vormen van collageen en elastine. Op uw huid afgestemde serums worden dieper in de huid ingesluist waarbij de groeifactoren worden geprikkeld. Hierdoor wordt de huid geboost en hersteld. Dit is een geleidelijk proces waarbij de resultaten na 2 tot 4 weken zichtbaar worden.

AMESON MESOTECH

Microneedling en Dieptepeeling worden in  kuurvorm aanbevolen om tot daadwerkelijke resultaten te komen. De 'at home kit' is dan inbegrepen in de prijs.

  • Eerste behandeling: combinatie van peel + needle + 2 producten + roller: € 180

  • Vervolgbehandelingen: combinatie van peel + needle: € 130

  • Kuur van 3 behandelingen: combinatie van peel + needle + 2 producten + roller: € 400

AMESON MESOPEEL

Professioneel chemisch peelingsysteem dat de huid verheldert, rimpels vermindert, poriën verfijnt en haar natuurlijke glow teruggeeft.

  • Behandeling: € 75

  • Kuur 3 behandelingen + 2 producten: € 275

AMESON BIOSTIMULATIE

Behandeling voor extra bescherming tegen vrije radicalen. Het biedt een anti-oxiderende werking, beschermt de huid tegen uv-straling en vermindert het verschijnen van expressielijnen en rimpels.

  • Behandeling: combinatie van peel + RNANO naald: € 110

AMESON MESOTECH EYES​

Supplement bovenop je behandeling: ontzwellend, verhelderend, verstevigend, anti-oxidant en vitamine C boost. Supplement duurt 15 minuten: € 40

AMESON MESOTECH LIPBOOST

Een supplement bovenop je behandeling: hydrateren, volume, plumpen (doorbloeding).

Supplement duurt 15 minuten: € 40

bottom of page